transelectro.ro
Acasa
Produse electronice
Confectii metalice
Produse publicitare
contact


Statii protectie catodica automate


SPCA


SPCA asigura curentul continuu pentru realizarea potentialului negativ fata de sol al conductei protejate contra coroziunii si mentinerea constanta a acestui potential la o valoare impusa, deasemenea SPCA asigura stabilitate la variatiile tensiunii de retea si stabilizarea la variatiile de sarcina.
Echipamentul electronic este caracterizat prin doua regimuri de lucru :
1. mod de lucru manual - nivelul tensiunii de injectie poate poate fi reglat cu ajutorul potentiometrului care se afla pe panoul frontal al echipamentului dupa cum urmeaza :
1.a. cu electrod de referinta conectat - se poate realiza un reglaj in domeniul 0 V- pana la atingerea pragului stabilit pentru nivelul tensiunii de referinta .
1.b. fara electrod de referinta conectat - se poate realiza un reglaj in domeniul 0 V- pana la nivelul maxim al tensiunii de iesire pe care o poate furniza statia SPCA .
2. mod de lucru automat - se poate realiza un reglaj automat al nivelului tensiunii de injectie astfel incat tensiunea furnizata de electrodul de referinta sa atinga pragul stabilit .
Principalele caracteristici tehnice si facilitatile :
SPCA se alimenteaza de la reteaua de c.a. de 220V
variatiile procentuale maxime ale tensiunii de retea sunt de - 15% .+ 10 %
frecventa de lucru nominala 50 Hz
reglaj pentru modul de lucru automat efectuat in cadrul procesului de fabricatie adaptat cu electrod de referinta Cu/CuSO4
tensiunea continua de iesire reglabila in gama : 0 ... +50V c.c.
putere nominala la iesire : 2500 W
curent continuu la iesire : 0 ... 50 A c.c.
regim normal de functionare : fara intrerupere
protectie la scurt circuit
afisarea permanenta a starii modului de lucru si a niveleor de tensiune si curent de injectie si a potentialului conducta - sol .